Глумица истиче да када су у иностранству, она је домаћица, док је у Београду ситуација мало другачија.

- Код нас се све стално мења, на сваких шест месеци. Никада не знамо да ли ће Вујадин променити клуб, тренутно је он у тражњи за новим клубом, па ћемо видети где ћемо се онда селити. Тренутно смо у Београду. Човек кад хоће, он може. Кад неће, он нађе изговор. Глума је део мог крвотока, не само мој пословни позив. Када је глумачки позив ту, ја сам увек за. Успем да се организујем, моја породица ми доста помаже. Када смо у иностранству, ја сам тамо домаћица и моја основна улога је да кућу држим под контролом и да све ја радим, а да њему у фокусу буде фудбал. Када смо у Београду, то је мало другачије. Тада смо мало раштркани, он има своје мушке активности, виђа се са другарима. Некада заједно изађемо, а некад он оде на своју страну. У иностранству много више времена можемо да проведемо заједно - рекла је глумица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Истиче да услед густог распореда и мањка слободног времена, не стижу да се посвете будућем венчању.

- Ми смо били на приватној прослави где је моје место било потписано са два презимена. То ми је јако било симпатично јер сам први пут тада видела себе у том светлу. Вујадин је то објавио на свој Инстаграм, из шале. Онда су сви почели да ме зову. Није да не журимо са венчањем, а није ни да журимо. Ја волим српску традицију и радо се одазивам на туђе свадбе. Није да сам неки противник тога, али већ од 19 године смо почели да живимо у иностранству и јако мало слободног времена имамо. Фудбалери имају густ распоред, криво би нам било да наши пријатељи не буду на нашој свадби. Биће свадбе, али не могу да обећавам кад ће то бити - рекла је Мирка.

Фото: АТА имагес

 

Глумица каже да се око деце све договарају и да тимски доносе одлуке.

- Око деце је све ствар договора. Дешава се и да је он лош полицајац, дешава се и да то некада будем ја. Све радимо тимски и међусобно се подржавамо у одлукама. Драго ми је када деца кажу да подједнако воле и маму и тату - рекла је глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".