Три играчице Атланта Дрима су се потукле још у мају ове године, али је снимак испливао пре неколико дана.

Да ствар буде гора објавила га је једна од кошаркашица која је учествовала у тучи. Убрзо га је обрисала и почела је да се извињава. Није то учинила довољно брзо пошто је клип брзо скинут и проширен по друштвеним мрежама.

У питању су Калани Браун, Кортни Вилијамс и Кристал Бредфорд. Њих три су се насред улице потукле и није деловало ни мало наивно.

- Није требало да објавим снимак, извињавам се свима због тога. Никада не бих представила мене или организацију на негативан начи. Учим нешто ново из дана у дан и желим да замолим све да ми опросте. Извињавам се још једном и обећавам да ћу бити боља у будућности - поручила је Кортни Вилијамс.

Можда ће Калани и Кристал да јој опросте, али клуб неће. Бар не без одређених санкција.

- Понашање које смо видели на овом снимку је неприхватљиво и не слаже се са вредностима које цени наша организација. На овај случај гледамо веома озбиљно и радићемо са челницма WNBA лиге како бисмо сакупили што више информација и направили наредни корак - навели су из Атланте у саопштењу.

Према писању америчких медија ни једна од њих неће поново обући дрес Дрима. Браунова је већ потписала за турски Хатајспор, док ће остале две врло брзо добити раскид уговора и мораће да потраже други тим. Да ствари буду горе за њих две из WNBA лиге су поручили да ће и они истражити овај случај после снимка који се појавио.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".