Шармантна глумица Анђелка Прпић препознатљива по свом специфичном смислу за хумор којим одушевљава многобројну публику, те је овог пута испричала ситуацију од које је годинама стрепела , али се на крају све завршило позитивним исходом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

" Стално ме у интервјуима питају: Када сте последњи пут рекли "Шта ме снађе" и на то питање никада не знам да дам одговор, али сада га имам. Јуче сам то рекла! То ме је бивши муж проклео. Стално ми је говорио да престанем да зубима кидам етикете са ствари јер ћу поломити зуб. И то ми се јуче и десило. Срећом, кец горе лево, није страшно. Одмах сам одјурила код зубара, јер шта да радим усред дана без зуба!" - с осмехом је рекла глумица.

Фото: В. Данилов

 

 

С обзиром на то да Прпићева темељно приступа свим професионалним, веома је срећна како филмом "Једини излаз", тако и представама којима даје посебну чар.

"Свака представа је предивна јер публика и ја размењујемо дивну енергију и заједно се смејемо све време." - завршава глумица.

Подсетимо, Анђелкин син Јакша кренуо је маминим стопама, те смо недавно могли да га уочимо на премијерама филмова "Нечиста крв грех предака" и "Тома" где је заиграо на великом платну.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".