Међутим, његово срце украла је једна посебна девојка због које он сада жели да напусти Аустрију, што његовој мајци Драгани Мирковић задаје велике главобоље.

Наиме, Марко се заљубио у једну девојку из Београда, те због ње жели да се пресели, што је Драгану много уплашило јер се никада није одвајала од сина за његове 22 године.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marko.vnm

 

“Марко се много заљубио. Био је са девојком прво на мору у Хрватској, а онда су отишли заједно у Будву. Када је Драгани послао поруку да се неће враћати у Беч она је доживела велики шок. Марко јој је написао да остаје на мору до краја августа, а онда ће наћи стан у Београду где ће бити неко време. Гага се одмах уплашила да није можда нашао неко лоше друштво, а онда јој је син објаснио да је све то због нове девојке са којом му је много лепо. Тада јој је пао камен са срца”,  открива извор и додаје:
 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marko.vnm

 

“Драгана још није упознала његову девојку, па је замолила Марка да се што пре виде сви заједно и он јој је то обећао. Ових дана треба да се састану у Београду, а Гага је већ сазнала да се њена потенцијална снајка зове Анастасија и да је из добре куће. И она је завршила факултет као и Марко, али се још није запослила. Треба разумети и Драгану, она зна да је њен син добра прилика јер потиче из богате породице и да га девојке јуре и због тога, а не само због лепоте”.

(Paparazzo) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".