Певачице, препознатљива по широком осмеху, Јована Пајић данима је била једна од главних тема у медијима због развода од дугогодишњег партнера и фронтмена "Тропико бенда" Александра Цветковића.


Међутим, ова харизматична дама окренула је нови лист, а приоритети су јој сада другачији.

Наиме, Јована је учествовала у другој сезони позантог музичког такмичења "Звезде гранда" 2005. и била је једна од најистакнутијих певачица. Тада је имала само 15 година, али то је није спречило да уђе у финале и освоји високо пето место. Све старије колеге су јој предвиђале блиставу каријеру, али је она изабрала мало другачији пут.


Ни образовање није занемаривала

 

Завршила је Техничку школу и студирала Психологију на Факултету за медије и комуникације у Београду. Како је музика била њена велика љубав, после такмичења кренула је са наступма, који су били све бројнији.


Од тог момента се много тога променило како у приватном, тако и у пословном животу. Јована је започела соло каријеру , а потом се опробала и у ријалитију" Фарма" 2010. године. И у овом формату је имала висок пласман, јер је освојила срца публике својим хумором, непосредношћу, пристојношћу и осмехом којем нико не би могао да одоли.

 


Није могла ни да замисли да ће јој Сале бити муж

 

 

Након изласка обелоданила везу са Салетом Тропиком, а пар се убрзо венчао и засновао породицу, па је тако Јована данас мајка две преслатке девојчице - Хелене и Ђине. Како би се посветила мајчинству и породичном животу повукла се са музичке сцене. Тек с времена на време објавила би понеки сингл, али до недавно није наступала. Са друге стране, била је несебична подршка свом супругу.


О односу са популарним певачем на почетку њихове везе једном приликом је истакла:

 

- Радили смо месецима, на мору и Копаонику, али се тада нисмо препознали. Мене су сви из бенда доживљавали као једног малог дечака, и свима је било чудно и смешно када су касније сазнали да смо ми у вези. Да ми је неко рекао, не бих му веровала. Ни он, ни ја нисмо могли да замислимо да будемо са неким из исте бранше, али знате како кажу, све то што нећеш, само сачекај и доћи ће - признала је Јована.


Повратак музици на неочекиван начин

 

Међутим, на велика врата се вратила на музичку сцену 2018. године и то као фронтмен популарног женског састава "Министарке", што је многе изненадило. Почетком наредне године са Лапсус бендом објављују хит "Воли ме".


Шокирала све разводом

 

И када се чинило да је све дошло на своје место, у јавности је одјекнула као бомба вест да се Сале и она разводе, после 10 година складног брака. Али, бивши супружници и након разилажења имају само речи хвале једно за друго и наглашавају да ће заувек остати пријатељи.

- Треба да ратујемо, да се судимо, да се препуцавамо? Мислим да прљав веш увек излази, јер људи који су у том проблему то дозвољавају. Нама ни брак није био на изволте, па није ни развод. Ми нисмо у рату да бисмо били сад у неком помирењу, напротив. Увек смо се лепо слагали, у том смислу, као човек са човеком и остаћемо пријатељи - рекла је певачица.


А како ствари стоје, разилажењем са супругом, Јована је променила много тога, не само адресу становања и статус удате жене. Отишла је у подстанаре и оно што се може приметити - после развода постала је много активнија на друштвеним мрежама, где је развила и бизнис рекламирајући бројне производе.

 


Драстична промена изгледа

 

 

С обзиром на то да је популарност стекла као девојчурак и њен физички изглед се мењао, подразумева се и како је одрастала, али и захваљујући беспрекорном стајлингу, модерним фризурама и линији која је и даље као девојачка.

Једина корекција за коју је певачица признала да је урадила је повећање усана, мада многи сумњају је било више интервенција на њеном телу.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".