Фолк певачица Злата Петровић је пре неколико година доживела велику непријатност када је због обнажених груди била је избачена из "Гранда".

- Увек сам поштовала Поповића и његову политику у "Гранду". Дигла се прашина када су пре неколико година објављене моје фотографије у топлесу, али мало тога што се тада причало је истина. Поповић ме није вређао, нити је био груб и нерпијатан - почела је Злата своју причу о избацивању из "Гранда" за "Ало".

Фото: АТА имагес

 

 

- Могло је да му се допада или не допада моје понашање, али ми смо одувек људски разговарали. Није било никакве зле крви. Некада је било кобно ако вам неко слика доњи веш или голе груди. Данас је то карта за вишу позицију на естрадном небу и Поповић то зна - изнела је Петровићева своје мишљење о промењеним приликама у шоу-бизнису.

Оно што је посебно интересантно у целој овој причи је податак да су певачица и Саша Поповић, директор споменуте продукције, својевремено били у емотивној вези.

- Сале и ја смо били две године заједно. Мислим да је он тад био директор "Зама" и радио је са "Слатким грехом". Виђали смо се кад смо били у прилици, често и код њега у Новом Саду. Ма он је био и остао предиван. Такав човек се више не рађа, мајке ми моје. Поред њега сам се осећала као принцеза. Он је ватра у кревету! Јао, шта причам?! Никада ми није било битно да ли је у кревету добар или лош. Мушкарци ме никада нису привлачили по томе какви су у кревету. Волела сам њихове особине, а Сале је припадао мојој енергији - изјавила је певачица за "Курир Старс".

Фото: Н.Скендерија

 

 

 - Тако је морало да се деси. Запросио ме је у погрешно време, ништа више. Он је био личност која је најкомплетнија. Стојим иза тога да је ненормално комплетан човек. Тада сам тек изашла из брака, да је било другачије, вероватно бих се удала за њега - додала је Злата.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".