Певачица Стоја Новаковић признала је да је својевремено џаба вежбала, држала дијете и гладовала да би била витка и затегнута јер је људи воле кад на њој све љуља, па је морала да врати сало и целулит да не би остала без публике.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је, како се својевремено спекулисало, ишла и на липосукцију, али је све што је радила да побољша изглед било контрапродуктивно зато што обожаваоци нису хтели да је чују за њу као тамо неку мршавицу јер су навикли да је онако народски здрава и једра и да на њој све пуца.

- Једно време сам била смршала, нисам јела ништа. Била сам гладна. Пила сам сокове све време. Имала сам савршену линију, сада већ давне, 2003. Променила сам лични опис, али људи ме нису прихватили. Тада су почели да ме пљују. Говорили су да сам никаква. После сам се опет предала храни да им угодим, рекла је она.

Фото: Принтскрин Јутуб/Србија Данас

 

Стоја је истакла да себе више воли са вишком килограма.

- Иако сам се осећала лепо и здраво као мршава, удовољила сам фановима. Они ме воле са целулитом и вишком килограма. Они воле када љуља на све стране. То је њихова Стоја. Ја сам храбра жена и не плашим се ничега - прича искрено Новаковићева, која је, како каже, сада негде напола, задовољава и критеријуме оних који воле да љуља, али и оних који воле да жуља:

- Не могу да схватим људе када ме прозивају за пластичне операције и да сам сва изоперисана. Долазе године, људи се мењају. Не можемо да будемо исти као пре 20 година. Мени изглед варира од почетка моје каријере, када сам имала 25-26 година, нисам водила рачуна како изгледам. Имала сам и целулита и вишак килограма и баш ме је било брига. Била сам дебела, закључила је певачица.

Фото: Архив Новости

 

 

- Ја сам таква каква јесам. Људи ме такву воле. Била сам спремна да мењам физички изглед, ишла из крајности у крајност. Међутим, моји фанови никако нису били задовољни када дођем да певам по клубовима и кафанама као "шака јада". Навикли су да на мени све љуља док се мој глас пролама. Никако им није ишао уз мене неки слабашан изглед, па сам попустила иако сам се осећала лакше кад год бих смршала, рекла је Стоја за "Републику".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".