С обзиром на то да су важили за један од најскладнијих парова, ова вест је шокирала јавност, а Стефан је открио шта је главни разлог раскида и додао да и он има своје грешке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Нисам испунио њена очекивања. Ја сам пролупао по изласку из ријалитија. Бежао сам од људи и ње, хтео сам да се осетим слободно и да продишем. Питала је зашто ме не пољубиш? Зашто не седиш поред мене? Стално нешто зашто и то је утицало на моју одлуку. Једноставно ме њено понашање охладило. Очекивала је више од мене. Слажем се да сам испао лош. У једну руку фер, у другу лош - испричао је Стефан, па додао да га је Јована ухватила да се дописује с другом девојком, што је чинио из хира, али да то није разлог раскида.

- Нисам испоштовао оно што је желела. Нисам могао да јој пружим све што је очекивала.

Карић је после емисије завршио у кафани у којој је пио до зоре и поручивао срцепарајуће песме, а неке од њих је, по свему судећи, посветио сада већ бившој девојци Јовани.

Тако на једном од снимака из кафане Карић у заносу пева стихове хита "Моје бивше жене" Дарка Лазића: "Да се мењам сада не иде".

Осман се нада помирењу

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Након што је све изненадила вест о Јованином и Стефановом раскиду огласио се и његов отац, који је проговорио о краху ове љубави и рекао да је изненађен том информацијом, као и да се нада помирењу. Подсећања ради, Јована је током Стефановог боравка у ријалитију живела код њега с његовим оцем и маћехом, који су је на сва уста хвалили.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".