Храбра Бојана је учествовала у шоу програму ''Никад није касно'' и победила три пута, а њена борба са канцером почиње 2017. године први пут на левој дојци. Вест о болести јој је тешко пала, чак је то утицало на њено психичко стање. Међутим, ту није крај. 2019.године откривене су метастазе у пределу пазуха иако је први пут из борбе изашла излечена. 

- Све је то живот, нисам ни прва, ни последња- готово да се помирила  са животном ситуацијом и открила је да је психичка борба у њој трајала само седам дана. 

Фото: Принтскрин/Јујуб/Nikad nije kasno

 

- Рекла сам себи да нема предаје. Мора нормално да се живи и ради, а биће како Бог каже- храбро је изјавила певачица која се по други пут нашла  са истим непријатељем у борби и додала:

- Лекари су ми рекли да је метастаза под пазухом. Операцијом су ми отклоњене 24 жлезде, па је уследила хемотерапија и ето, позитива ме је спасила. Морате да се суочите са тим и да се лечите. Слушам ја лекаре, али слушам и своју интуицију. Никада нисам лежала кући и сажаљевала се. Ја сам после прве хемотерапије отишла на свирку да радим. Мене је доктор питао да ли сам нормална, али ја нисам желела да размишљам о томе већ да будем са људима и радим - описала је Бојана како је по други пут доживела борбу и како се понашала. 

Певачица је свесна да је ово стална борба и да болест увек може да се врати. Редовно одлази на контроле. 

- Борба са болешћу никад није готова, што се једном деси може увек да се врати. То није тајна никаква, жене треба и морају да причају о томе. То је једини начин да се и превазиђу неке ствари - истакла је Бојана која је победом у "Никад није касно" досањала своје давносањане снове да буде једна од најтраженијих певачица. Данас, када је борба за здравље далеко иза ње, живи готово други живот, а цена наступа одавно је скочила. 

- Наступи и цена истих је скочила за дупло. Негде од половине такмичења је све кренуло узлазном путањом. Код куће ни не боравим, једва саставим два дана у току недеље да могу да одморим. Радим највише приватна весеља и то је мој терен. Задовољна сам, волим свој посао и велика је медијска експанзија након победе у "Никад није касно“ - закључила је певачица.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".