Оснивач Егзит (Еxит) фестивала Душан Ковачевић позвао је данас финску премијерку Сану Марин на овогодишњи Си Денс (Сеа Данце) фестивал и у име организатора пружио јој подршку у медијској хајци која се дигла против ње протеклих недеља након што су на друштвеним мрежама објављени њени снимци из провода на којим је плесала с пријатељима, преноси Јутарњи лист.

Фото: Танјуг/АП

 

Марин, која је у децембру 2019. постала најмлађа председница владе на свету, пристала је да прошлог петка уради тест на дроге након објављених снимака, рекавши да се никада није дрогирала и да није видела никога да то чини на забави на којој је била. Потом се у уторак извинила за слику која је изашла у јавност с приватне забаве коју је приредила у својој службеној резиденцији у јулу.

У позиву финској премијерки оснивач глобално популарног новосадског фесивала Егзит, чији је Си Денс део, поручио је на Инстаграму како би волио да она посети не само Си Денс, који се одржава на плажи код Будве у Црној Гори од 26.-28. августа, него и Егзит у јулу 2023. године.

Ковачевић је истакао како су њени "енергија и позитиван став добродошли на свим Егзит фестивалима".

Викенд на Си Денс фестивалу, "свакако је топлији него викенд у Хелсинкију", написао је Ковачевић.

Фото: Танјуг/АП

 

Он је оценио да су "код јавних личности, границе приватног и јавног живота флуидне", али је "сигурно да и они имају право на слободно време, забаву и добар провод", истакшивши да је такав провод на Си Денс известан.

- Ово ће уједно бити и одлична прилика да се Сана Марин увери у истинитост прича о балканском гостопримству и позитивној енергији којој се многи враћају - закључио је Ковачевић у поруци финској премијерки.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Сана Марин - финска премијерка која подржава чланство Финске у НАТО

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".