Миљана Кулић је већ извесно време у болници због компликација које су настале након операције желуца коју је радила у Турској.

Након навода да се бившој ријалити учесници наводно нагло погоршало здравствени стање, те лекари страхују да ће ускоро морати да је оперишу и да је на ивици да добије сепсу, њена мајка Марија Кулић, је за Пинк.рс на ивици даха проговорила о здравственом стању своје ћерке.

Фото: Принтскрин Инстаграм/marijakulic_mtaz

 

 

Наиме, Марија је открила да је истина да је дошло до промене у Миљанином здравственом стању, те да бивша задругарка поново има температуру.

- Имала је поново температуру, поново прима антибиотике, па ћемо да видимо како ће реаговати. Ови остали резултати су добри, иде на боље, али је добила неку бактерију у крви. Обично ко дуже лежи у болници захвати ту бактерију - ентерококу - прича Кулићка с кнедлом у грлу, па се осврнула на наводе извора да лекари сумњају и на сепсу:

- Који лекари?! Мени лекари ништа нису рекли, ја се сваки дан чујем са њима. Она је лепо одреаговала на антибиотску терапију, прима две врсте антибиотика, температура јој је пала, тако да мени нико није рекао да је у питању сепса.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Марија је признала и да је Миљана и те како емотивна, те да увек бризне у плач када чује глас мајке или оца.

- Кад ме чује, одмах почне да плаче, емотивна је, не може да ме види, јер су посете забрањене. Плаче, и видећу да од понедељка и ја будем с њом у болници, јер ће остати још да лежи тамо - закључује Марија за Пинк.рс.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".