Црнка и бивши задругар Филип Цар завршили су у хотелу после емисије "Народ пита". Њих двоје су и на друштвеним мрежама показали како се проводе у кревету, те су објавили селфи, по свему судећи, после вреле акције.

Маја је испричала да јој са Пецом није ишло баш најбоље, да је био превише љубоморан због тога што често излази и провокативно се облачи, па више није могла да издржи свађе и притисак.

Фото: Принтсрин Инстаграм/djedovicmarko_

 

- Увек кажем блиским људима, боље здрав раскид него лоша веза. Све се врти око мене, али није злато све што сија. Нисам златна и безгрешна, али сам искрена. Разлика у годинама између мене и Пеце била је скоро дупла. Тај однос сам хтела да раскинем и то се десило јер су нам се разилазили путеви и интересовања. Он је лош у кревету, да не кажем да му справа не ради баш најбоље. Мало је све то закржљало, па сам се вратила Цару да ме раздрма. Ми смо се чули, договорили смо да се видимо и било нам је супер. Ипак смо ми имали шта смо имали у ријалитију. Дуго се нисмо видели и нашли смо се. Ништа то није страшно - рекла је Маја кроз смех.

Маринковићка је признала да се Пеца супер опходио према њој, али да није могла да трпи да је у свему ограничава.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic/Јутјуб/Задруга оффициал

 

- Мени је лепо било што ми је Пеца пружао пажњу, били смо на летовању, али те материјалне ствари код мене не пију воду. Ми смо били на просечном летовању, ја нисам могла да поднесем љубоморисање за сваку ситницу. Прво му је сметало што се превише провокативно облачим, онда што ми од других мушкараца стижу стално поруке, а онда и то што стално излазим до касно. Кад ћу да се проводим у граду ако не сада? Млада сам, лепа сам, волим да излазим и мислим да у томе нема ништа лоше - рекла је старлета.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".