– Чујем се са Аном Бекутом, Сањом Кужет, Маријом Шерифовић и Драганом Стојковићем Босанцем. Са осталима који су ми мислили лоше или лоше говорили о мени, немам никакву комуникацију. Све сам их блокирала, јер су то заслужили – открила је Карлеуша.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Од како је Цеца Ражнатовић заменила Јелену у жирију овог такмичења, она није имала речи хвале за овај шоу.

 - Мени је шокантно да нисам видела буквално ни један стори, ни један твит или мим посветен финалу ЗГ. Стоји то да је Цеца својим учешћем  сахранила Пинкове звезде али сам била сигурна да су Звезде Гранда јачи бренд и да те је презивети... Неко једноставно није за ово. Ужас и штета. Какав је то спектакл некада био.... Људи су се окупљали суботом испред тв екрана да гледају, сада нико није знао ни за финале, објавила је једном приликом певачица након финала Звезда Гранда.

Фото: АТА имагес

 

Многе је такође изненадило то што се на списку оних прецртаних нашао и Саша Поповић са којим је неко време била у одличним односима. Међутим, да нешто шкрипи међу њима, постало је јасно када се ЈК није нашла на листи званица на свадби сина Сузане Јовановић и Сашиног пасторка Данијела.

– Ја не идем по свадбама, а нису ме ни звали. Ја сам била и остала фер играч и поносна сам на свој чист образ и чисто срце – истиче Јелена, а преноси Свет.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".