Горанов брат Драган Џунић каже за „Блиц“ да је данас био у Полицијској управи у Зрењанину где су му предочили све досадашње резултате истраге као и делимичан извештај са обдукције, као и да сумњају да пронађено тело припада Горану као што се и сумњало.

- У полицији су ми рекли да су 90 одсто сигурни да је то мој брат. Рекли су ми да је виђен на кружном току недалеко од места где је пронађено тело и да је тражио од обезбеђења оближње фабрике воду коју су му дали. Није се осећао добро. Ваљда је потражио спас у хладовини пошто је тог дана било вруће и сео је у оближњи шумарак где му се слошило и преминуо је наводно у седећем положају а онда су га спопали пси луталице. Рекли су ми и да је обдукција показала да ништа не указује на то да је дошло до насилне смрти већ да је умро природном смрћу – прича нам Драган у неверици не желећи и даље да се помири са могућности да је у питању његов брат.

Фото: Н. Скендерија/Архива Новости

 

Каже да је молио инспекторе да му покажу фотографије тела јер је убеђен да би га препознао али му то, због стања у коме је нађено тело нису дозволили.

- Рекли су ми само да је тело у фази распада и да се тетоваже скоро уопште не виде јер је кожа стигла до кости и потамнела. Такође су ми рекли да су у горњој вилици пронађени вештачки зуби као што смо им раније и предочили али да има и доле неколико вештачких зуба за које ми не знамо или се не сећамо да је имао такав захват. Сада идемо код Горановог зубара да проверимо његов картон јер је тамо детаљно све уписано а рекли су нам из полиције и да ће од наше мајке узети узорке за ДНК анализу која би коначно требало да покаже да ли је то наш Горан или није – објашњава нам Драган.

Како признаје, превише ствари се поклапа у читавој причи око Горановог нестанка што је Драгана и његову породицу довело у сумњу да је ипак реч о Горану.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".