Позната глумица Нина Јанковић лето проводи на лепом плавом Јадрану заједно са својом породицом, супругом Матејом Дичићем и њиховим наследницима сином Вукашином (4) и ћерком Иванком (1) са којима ужива у морским играма на песку и у води. Па, тако неретко обрадује своје пратиоце фотографјама на којима читају бајке и приче на плажи, или уживају у воденим активностима, као што је проналажење јежа у којима им је друштво правио глумац Иван Михаиловић који су поред тога што су колеге и другови, познати глумци су и кумови.

Глумица са породицом време проводи шетајући и обилазећи стари град у Котору, одмарајући, како би била спремна и напуњених батерија за нове пословне подухвате и ангажмане који почињу почетком јесени. Недавном објавом на њеном Инстаграм профилу, на којој глумица позира као главне јунакиње једне од најпопуларнијих серија 90-их "Чувари плаже" са заштитним појасом за спасавање, изазвала је праву лавину коментара: "Презгодна", "Памела, ти ли си", "Ветар у коси", "Baywatch" и многи други.


Позната глумица која је широј јавности позната по улози лепе Валерије у филму и истоименој серији "Монтевидео, Бог те видео", позната је и по улогама у телевизијским серијама, "Убице мог оца" у којој тумачи лик Јелене, "Војна академија" у којој је играла лик мајора Данке Обрадовић, као и у серији "Мама и тата се играју рата" у којој игра Јадранку, која прича причу о савременим младим брачним паровима, који су услед улоге родитеља, сазрели, али који се труде да имају разумевања за партнера и његову професију, али наилазе на препреке.

 

Фото: З. Кнежевић

 

Улога Валерије, јој је донела "MTV Movie Award" награду за најбољу глумицу, док је многи сматрају најлепшом глумицом млађе генерације, која када није под светлима рефлектора, воли природан изглед, бирајући једноставна издања гардеробе и без трунке шминке, којима неретко обрадује своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".