Она је сада у стању када бунца, када је поспана и има нападе нервозе.

Бивша задругарка је нон-стоп под надзором лекара, а од ње се не одваја мајка Марија Кулић.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

- Након температуре коју су некако успели да јој спусте, ријалити-учесница се сад бори с тешком депресијом, па по цео дан бунца, док ноћу уопште не спава. Миљану је скоро прегледао психијатар, дао је свој суд о њеном све горем психичком стању и још се не зна кад ће скроз да стане на ноге. Преглед је накнадно тражен због измена у психичком стању пацијенткиње, поспаности преко дана и повремене напетости. Њена мајка Марија је рекла да Миљана слабо спава ноћу, има честу нервозу и напетост јер се дуго налази у болници, а страхује како се сестра брине о њеном сину. Неповерљива је према многима који брину о њој - каже извор близак Кулићима и открива да Миљана има фазе у којима бунца:

- Постоје подаци да се Кулићка лежи од 12 године од стања које се још назива и адолесцентска криза, а имала је и фазе шизофреније. До данас је била на разним терапијским протоколима. Мајка каже да јој је вид замућен, да бунца и изгубљено гледа.

Миљанина мајка брине и због тога што лекови које меша могу да изазову разне компликације.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

- Марија брине о потенцијално нежељеним ефектима комбиновања соматских лекова с валпроатима. Објашњена јој је процедура дозирања психофармака, као и неопходност редовног узимања свега тога. Предочени су сви ризици самоиницијативног смањивања и обустављања узимања лекова који су за психу, али и надзор над узимањем лекова - каже извор.

Миљанина мајка Марија каже да једва чека да ћерку изведе из болнице и да је доктори стално обавештавају о променама.

- Не знам шта да вам кажем... Још се не зна када ће Миљана изаћи из болнице. Данас су јој радили нове анализе, чекамо ту хемокултуру, надам се да ћемо до среде знати какво је стање и када ће изаћи. Нема више високе температуре, за сада је на 37,2, тако да се надам да се организам очистио од бактерије. Надама се да ће сваким даном да буде све боље и да ћемо кући ускоро.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".