У суботу, 10. септембра, дешавају се два моћна астролошка догађаја.

Почиње ретроградни Меркур, овог пута у знаку Ваге. Трајаће до 2. октобра. Ово је време када су све чешћа кашњења, проблеми са рачунарима, мобилним телефонима, пробушена гума на путу или нешто слично. Комуникација са другима је такође тешка. Такође, ретроградни Меркур воли да у наше животе доводи људе из прошлости, велика је вероватноћа да ћете у овом периоду моћи неочекивано да упознате бившег партнера или пријатеља из прошлости или јавиће вам се неко из прошлости.

Фото: Профимедиа

 

 

Истог дана када се Меркур окреће, такође је пун месец у знаку рибе! Пун месец ће се поравнати са Нептуном. Тада сањамо снажно и интензивно. Такође обратите пажњу на своје снове, јер вам током овог времена могу донети важне поруке.

Шта не треба да радимо док је ретроградни Меркур

Пошто Меркур влада комуникацијом, ово је време неспоразума, стога је паметније избегавати важне разговоре, договоре, преговоре, потписивање уговора, и сл.

Меркур влада транспортом и техником, па ово није добро време за куповину аутомобила, телефона, компјутера, беле технике и осталих уређаја.

На кога највише утиче

Највише утиче на Девице и Близанце у подзнаку јер је то њихов владар, који чини 80% судбине, односно, животне приче.

Али утиче на све нас јер сви имамо негде Девицу и Близанце у хороскопу, те ћемо највећи утицај осетити баш у тој области живота.

Универзум увек ради за нас и све се дешава тачно тад кад треба

Ми некад можемо да свесно бирамо и планирамо своје активности, а некад не. Тад кад можете да планирате, руководите се овим саветима. Али ако не можете јер одлуке доноси неко други, све је у реду, јер то само значи да је ваше време за тај посао или за тај анагажман баш тада.

Можда спадате у изузетак, па ће све испасти добро, можда знате да радите са енергијом ретро Меркура, у смислу да сте супер флексибилни па добро пливате кад се ствари мењају, можда вам треба баш то искуство такво какво је због неких будућих одлука и будућих искустава… Само опуштено, и само напред јер Универзум увек ради за нас и све се дешава тачно тад кад треба. То је једина ствар са којом нема грешке ни у доба ретро Меркура.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".