Певачица је објавила видео са концерта у Поречу, уз који је ставила хаштагове "волимстосеволимо", "љубавсељубављувраца".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Подсетимо, Северина се после инцидента није сама оглашавала у медијима, већ искључиво преко свог адвоката, а запретила је сестри тужбом.

- Изјаве Маријане Поповић послата медијима су неистините. Маријана Поповић није део своје примарне породице дуги низ година, својом вољом. Годинама се не зна где живи, не одржава породичне односе, нити са својом рођеном ћерком Мијом, нити са мајком, а ни са сестром Северином о којој износи тешке клевете и подноси лажне пријаве, пише у почетку саопштења.

- Према чињеницама с којима располажемо Маријана Поповић је све инсценирала. Дошла је након више година непозвана у стан своје мајке, њу је узнемиравала, а Северину је напала физички, извређала ју је, нанијела јој је физичке повреде, уништила телефон и покидала огрлице с врата. Када је Северина у пратњи пријатељице изашла, Маријана је још 45 минута узнемиравала суседе, лупала им по вратима бацала се и самоповређивала се те инсистирала да дођу Хитна и да полиција прими њену лажну кривичну пријаву. О свему постоје докази и сведоци, писало је у саопштењу адвоката.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".