Маријана Вучковић Поповић тврди да је њена сестра Северина покушала да је убије у стану њихове мајке Ане у Сплиту! Она каже да је поп звезда толико агресивна, да је чак тукла и бивше мужеве Игора Којића и Милана Поповића.

Северина је одмах реаговала на сестрине оптужбе и запретила јој тужбом! Певачица тврди да јој она пакује лажну аферу у договору с Миланом Поповићем, који жели да јој узме сина Александра.

Маријана се јуче огласила први пут након инцидента у Сплиту и изнела језиве оптужбе на сестрин рачун.

Фото: АТА имагес

 

 

- Северина има убилачки нагон, агресивна је и луда! Убола ме је оштрим предметом, а ја сам се бранила! После тога није звала хитну помоћ, што значи да је хтела да ме убије. Мојој породици је тешко да изађе на крај с њом, јер конзумира разне наркотике, а не жели да прихвати помоћ психијатра и оде на лечење - каже Маријана за Нова ТВ.

- Стално насрће на породицу, учитељице, социјалне раднице... Па, и на бивше партнере Игора и Милана! И њих је физички нападала.

Маријана је већ пријављивала Северину, али, према њеним речима, нико није реаговао:

- Све ово је последица немара институција. Пријављивала сам је да злоставља нашу мајку Ану, као и да ми прети. Јадна је држава која допушта да се овакве особе појављују у јавности.

С друге стране, Северина, која је због болова у врату прегледана у болници у Загребу, директно оптужује Милана Поповића да стоји иза сестриних клевета.

- Маријана лаже! Она својом вољом, већ дуги низ година, није део породице. Не знамо где живи, није у контакту са мајком... Клевеће ме и подноси лажне пријаве! Седам година се нисмо виделе! Изненада се, пре скоро пола године, зближила са Миланом Поповићем, што је он потврдио у Центру за социјални рад! Све њене пријаве су проверене и одбачене - прича Северина.

Она додаје да је Маријана у конфликту и са ћерком коју није видела пет година.

- Мија ју је прошле године пријавила полицији јер јој је Маријана преко возача Милана Поповића послала пакет узнемирујућег садржаја. Понављам, она је напала мене, стргла ми је огрлицу, разбила мобилни... Тужићу је!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Подсетимо, Маријана је пријавила полицији у Сплиту да ју је Северина претукла, па је за певачицом расписана потерница. Севе је ухапшена прекјуче на аеродрому у Загребу, а затим је у седишту Криминалистичке полиције негирала ове оптужбе.

(Старс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".