Љубавни живот Леонарда Дикаприја (47) ових дана поново је једна од главних тема у јавности, будући да је после четири године забављања раскинуо с манекенком Камилом Мороне (25).

Ни славни глумац ни млада лепотица нису се оглашавали овим поводом, а њихов раскид "искаче" из сваког ћошка интернета, будући да су друштвене мреже преплављене коментарима на његов рачун. Наиме, многи су приметили да Дикаприо никад није имао девојку старију од 25 година и да је, штавише, и најстабилније везе раскидао чим његова партнерка напуни 25 година.

Није познато да ли је то што још нема 25 њен најважнији "квалитет" у Леовим очима, тек – свет бруји да је глумац поново заљубљен!

Фото: Профимедиа

 

Леонардо Дикаприо ових дана борави у Француској, где је виђен у Сен Тропеу како из једног ноћног клуба излази у друштву младе лепотице. У питању је манекенка Марија Берегова (22), чији су живот страни медији већ детаљно истражили.


Марија тренутно живи сама у Лондону, након што се развела од Ахмеда Масуда Абделхафида, власника велике модне компаније у Монаку. Масуд је, иначе, унук Масуда Абделхафида, бившег министра спољних послова и верног сарадника Муамера ел Гадафија. Њен бивши супруг познат је у Либији као "ходајућа енциклопедија", а још увек није познато како су се Марија Берегова и он упознали и колико су били венчани. Украјинска манекенка је рођена у Швајцарској 2000. године, а у Француској борави на одмору.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".