Глумац Ричард Гир и лепа глумица и бивша манекенка Кери Лоуел имали су "бриљантан" брак 11 година, који се сматрао скоро савршеим. Ипак, испоставило се да није све тако идеално.


Ричард и Кери имају заједничког сина Хомера, који је рођен 2000. године. Према изјави њихових пријатеља, пар је учинио све да им дете буде на првом месту, а били су изузетно брижни родитељи и родитељи.

 Током једног од својих интервјуа, Ричард Гир је открио да је њихов брак заиста био бриљантан:

- Наш брак је бриљантан због Кери, ми смо сапутници на овом животном путовању. Ми смо партнери, огледала у којима можемо видети себе, растемо и мењатмо се. Помажемо једно другом. То је љубав без ега -  рекао је Ричард.

Фото: Профимедиа

 

- Мислим да сам са Кери схватио да, заправо могу да имам дете са овом сјајном женом и да се не плашим тога. Ово дивно дете је сада у нашим животима. Луд сам за својим сином! Он ме чини срећним. Морате одвојити време за дете, али то је изузетно задовољавајуц́е - додао је.

Зашто им брак није пошао за руком и шта их је спречило да буду срећни и заљубљени?  Према неким информацијама, само су уживали у различитим стиловима живота.

Ричард Гир је жудео за приватношћу, док је Кери волела дружење и да буде окружена другим људима. Пар је имао кућу у Бедфорду, а глумцу се посебно свиђало јер је тихо и воли самоц́у. Живели поред америчког бизинсмена Џимија Бафета и његове породице и добри су пријатељи.

Они су временом једноставно постали другачији и нису могли да разумеју размишњање друге стране.

Кери, друга супруга Ричарда Гира,рекла је да је недостатак заједничког времена један од разлога за њихов развод. 

Ричард Гир је 2014. године упознао своју садашњу супругу Алехандру Силву, са којом се венчао 2018.

Фото: Профимедиа

 

Брак Ричарда Гира и Кери Лоуел није успео након толико година заједно. Ипак, успели су да постану срећни одвојено. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".