Три атрактивне девојке Сању Вучић, Ксенију Кнежевић и Ивану Николић замениће нове чланице.


- У част претходних чланица решили смо да оне буду  "Hurricane one"  а нове чланице ће имати симболичан назив "Hurricane two". По новом програму током септембра снимиће две песме а са публиком и фановима дружиће се 4 до 6 година - пише у саопштењу за медије.

АНЂЕЛА КЕЛЕМАН

Анђела има 26 година и најстарија је чланица новог састава бенда "Ураганке". Она је већ позната у свету музике и има снимљених неколико песама. Такође је снимала и кавер за добро познате домаће песме. Има свој Јутјуб канал на којем објављује углавном своје нумере.

АНТОНЕЛА ЈУРИШИЋ

Антонела Јуришић има 22 године и позната је у свету Тиктока (где је прати више од 160 хиљада људи, а броји и више од 9 милиона лајкова). У њеном опису пише: "Ускоро стиже моја музика. Будите у току", алудирајући на нове песме у групи Ураганке. Такође, њу су људи могли да упознају и на Инстаграму (30.800 пратилаца), где често објављује да ужива у музици и посећује фестивале.

МИОНА ЛАУРА СРЕЋКОВИЋ

Најмлађа у новом тиму "Ураганке" јесте Миона Лаура Срећковић. Она има 20 година, а јавност ју је упознала у такмичењу за Звезде Гранда прошле године. Том приликом није крила да не зна шта ће од треме.

Она је у овом такмичењу рекла да долази из Париза, а на одушевљење чланова жирија што по први пут имају неког из Француске, она је открила и своје порекло. Како је навела, тата јој је из Ниша, а мама из Крушевца.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".