Јутјубер Бака Прасе и челник телевизије "Пинк" Жељко Митровић данима уназад воде медијски рат, оглашавајући се свакодневно на друштвеним мрежама.

Митровић се, након објављивања снимка на којем видимо Баку Прасета испред "Пинка", поново огласио о Богдану Илићу.

 

 

- До сада 815 хиљада прегледа има ова моја објава, како ђиберчић Бака Прасе муца и бежи као пи*кица, при обичном раговору са мојим безбедњацима при покушају уласка на Пинков приватни посед, а тек ће да се чује у документарном филму како је плакао и прекљињао кад су га гепековали криминалци, тај случај је требало да пријави полицији или да се сам обрачуна са њима, већ тада би били похапшени, али прасећи менталитет Бакин је изабрао да буде део криминалне групе и да им плаћа као задња кукавица и пи*кица! Бако, полако спремај зимске ствари, јер после филма о теби у четвртак на ТВ Пинк, YТ, Инста, Твитер, тужилаштво је на потезу, а мени неће бити тешко да их медијски - телевизијски сваки дан подсећам шта им је посао! Да си ми жив и здрав и насапуњан, знас како то иде у бајбокани! - закључио је Митровић.

Јуче је, подсетимо, Бака Прасе дошао испред зграде поменуте телевизије са великом дрвеном фигуром мушког полног органа, а на улазу је био заустављен од стране обезбеђења.

Богдан је тврдио да га је обезбеђење напало, те да је добио потрес мозга, међутим, на снимку који је објавио и сам власник телевизије не види се да је дошло до физичког обрачуна.

 

Фото: Катарина Михајловић/Инстаграм принтскрин/zeljkomitrovic/Јутјуб принтскрин/Baka Prase

 

 

Бака Прасе је већ у следећем сторију написао:

- Ниједан прекршај није направљен са моје стране, док су они мени нанели телесне, спољашње и унутрашње повреде.

Богдан је нешто касније објавио налаз лекара, тј. потврду да је имао повреду главе са латинским називом "Лаесио трауматица цапиталис, суперфициалис" и шифром "С00", што значи да је у питању површинска повреда главе, тј. обична модрица, пренео је "Ало".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".