Током потраге за несталом мајком двоје деце, Елизом Флечер, полиција у САД пронашла је тело 11 километара од места где је жена последњи пут виђена. За сада нема службене потврде да пронађено тело припада богатој наследници. 

Подсетимо, Флечер (34) је нестала у петак око 4.30 док је трчала у парку. Подручје које се претражује удаљено је само стотинак метара од места где живи брат Клоет Ебстона (38) који је осумњичен за отмицу.

Дотрчао и угурао је у ауто

У недељу је комшиница Марија Ебстона рекла за Дејли мејл да је готово сваки дан у последњих месед дана виђала Ебстона у кући његовог брата. У оптужници против Клоет, цитирани су сведоци који су навели да су виђали осумњиченог како се чудно понаша у кући свог брата. 

Власти су ухапсиле Клоет Ебстон у недељу и оптужиле га за отмицу. Полиција је дошла у посед снимка возила које је коришћено током отмице. На снимцима са надзорне камере, види се како према Флечер трчи непознати мушкарац и гура је у ауто. Флечерова се неко време отимала, а возило је четири минута стајало на паркиралишту пре него што се одвезло на непознато место. 

Пронађен Абстонов ДНК

Против Ебстона су подигнуте оптужнице и за крађу идентитета, крађу имовине и лажно коришћење и илегално поседовање кредитне картице у износу од 1.000 долара. Ебстон је од раније познат полицији, јер је као малолетник био оптужен за тешки напад, тешки напад оружјем и силовање. 

Полиција му је ушла у траг након што су пронашли његов ДНК на телефону и флашици воде која припада Флешеровој. Његов брат Марио је такође ухапшен у суботу након што је полиција претражила његов дом у ком су пронађени полуаутоматски поштољ и хероин. 

Флечер је мајка двоје деце, а унука индустријског магната Џозефа Орвила који је преминуо 2018. године. Њен деда је основао компанију Оргилл Инц, која запошљава 5.500 људи и има годишњи промет од 3 милијарде долара.

(Индекс.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".