Полиција Мемфиса пронашла је возило које се повезује са нестанком Елизе Флечер, унуке милијардера која је наводно отета у петак, преносе амерички медији. 

Мушкарац који је био унутар џипа је приведен, али још увек није јасно да ли је повезан са овим случајем. Елиза још увек није пронађена, саопштила је полиција.

 

 

Елиза Флечер (34) џогирала је у петак рано ујутру, када је натерана да уђе у тамни теренац, објавио је на Твитеру истражни биро Тенесија. Како се наводи, није познато у ком правцу се возило запутило. 

Недалеко од места отмице пронађени су њен разбијен телефон и флаша са водом.

У суботу поподне, убрзо након што је возило пронађено, породица нестале Елизе објавила је видео поруку у којој нуди награду од 50.000 долара за сваку информацију. 

- Више од свега желимо да видимо како се безбедно вратила кући - речено је на снимку породице која наводи да полиција неуморно ради на проналаску Елизе. 

- Више од свега желимо да видимо како се безбедно вратила кући - рекла је породица.

Елиза је запослена у приватној школи за девојчице у Мемфису, а сада се огласила и та школа која преко друштвених мрежа тражи информације о несталој жени.

Иначе, деда Елизе Флечер био је индустрсијски магнат Џозеф Орвил, који је основао компанију Оргилл Инц, која запошљава 5.500 људи и има годишњи промет од 3 милијарде долара.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".