Младић, Остин Белами (20) је убоден 20.000 пута и прогутао око 30 пчела када је прошле недеље случајно пресекао кошницу на дрвету. Младић је остао да се бори за живот након што га је напао љути рој пчела. Двадесетогодишњи Остин Белами из Охаја, САД, секао је дрво лимуна када је несвесно расекао пчелињу кошницу, узрокујући хиљаде бесних афричких пчела убица да се роје око његове главе, врата и рамена.

Остинова бака Филис Едвардс и његов ујак су ужаснуто гледали са земље. Едвардс је за Фокс19 рекао: "Када је почео да их сече, тада су пчеле изашле и он је покушао да се спусти да дрвета, али није могао. Викао је: 'Упомоћ! Упомоћ! Упомоћ!'"

Она и његов ујак су такође били нападнути, тако да нису могли да помогну младићу. "Хтела сам да покушам да се попнем уз мердевине да бих стигла до Остина… Видела сам колико је високо… али нисам могла да дођем до њега јер сам била окружена пчелама", додала је она.

 

Ватрогасци који су присуствовали ужасу успели су да скину Беламија са дрвета, а он је потом пребачен у Медицински центар Универзитета у Синсинатију где је стављен на респиратор и стављен у медицински изазвану кому. У међувремену, Едвардс је колима хитне помоћи пребачен у локалну болницу.

Остинова мајка Шона Картер рекла је да је њен син убоден више од 20.000 пута и да је прогутао око 30 пчела, и рекла је да је болничко особље "исисало" инсекте из њега. Она је додала да се онесвестила када је сазнала шта се догодило њеном сину. "Било је то превише за мене", рекла је. Белами се на срећу пробудио у среду ујутро, али остаје у болници. Лекари очекују да ће се потпуно опоравити.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".