Policija Memfisa pronašla je vozilo koje se povezuje sa nestankom Elize Flečer, unuke milijardera koja je navodno oteta u petak, prenose američki mediji. 

Muškarac koji je bio unutar džipa je priveden, ali još uvek nije jasno da li je povezan sa ovim slučajem. Eliza još uvek nije pronađena, saopštila je policija.

 

 

Eliza Flečer (34) džogirala je u petak rano ujutru, kada je naterana da uđe u tamni terenac, objavio je na Tviteru istražni biro Tenesija. Kako se navodi, nije poznato u kom pravcu se vozilo zaputilo. 

Nedaleko od mesta otmice pronađeni su njen razbijen telefon i flaša sa vodom.

U subotu popodne, ubrzo nakon što je vozilo pronađeno, porodica nestale Elize objavila je video poruku u kojoj nudi nagradu od 50.000 dolara za svaku informaciju. 

- Više od svega želimo da vidimo kako se bezbedno vratila kući - rečeno je na snimku porodice koja navodi da policija neumorno radi na pronalasku Elize. 

- Više od svega želimo da vidimo kako se bezbedno vratila kući - rekla je porodica.

Eliza je zaposlena u privatnoj školi za devojčice u Memfisu, a sada se oglasila i ta škola koja preko društvenih mreža traži informacije o nestaloj ženi.

Inače, deda Elize Flečer bio je industrsijski magnat DŽozef Orvil, koji je osnovao kompaniju Orgill Inc, koja zapošljava 5.500 ljudi i ima godišnji promet od 3 milijarde dolara.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".