Познати репер Стефан Ђурић Раста открио је како се слажу његова нова девојка Марија Балабан и ћерка Тара коју је добио са певачицом Аном Николић: 

- Супер се слажу, то ми је исто једна од битнијих ствари с обзиром на то да се сам бавим дететом и немам бејбиситерку. У тим неким ситуацијама ми је битно да је ту Марија - каже Раста за “Блиц” и додаје:

- Тара је навикла и са својом мајком да функционише као са Маријом. Она воли лепе жене. То је нешто што јој упадне у очи. Она увек прво гледа нокте, косу и све остало. То јој је сваког момента битно без обзира што има пет година.

Тара је била присутна и на Стефановом недавно одрђаном концерту на Ушћу.

Фото: АТА имагес

 

- Сви моји у фамилији су ми говорили да нисам нормалан, како да водиш дете на концерт у пола 12. Раније смо се договорили ако буде једне ноћи заспала раније може да иде. Она је на силу заспала. Све је урадила само да би ишла на концерт. Кад јој нешто обећам то мора да се деси. Издржала је све и стварно сам поносан на њу- истиче Раста.

Да ли је спреман за проблеме који га чекају у Тарином одрастању и родитељству, одговорио је следеће: 

- Што Ана каже тек ће ми тешко пасти, сад нису то ти проблеми. Кад буде кренула школа, дечко, ко су родитељи, шта су, шта раде... После погледам и са друге стране и тај дечко ће исто питати, а ко су Тарини родитељи и шта раде? Онда се сврсташ у један ураган проблема који ће ме тек затећи. Нисам спреман на то - рекао је он.

Како је нагласио, он је тренутно највећи ауторитет својој наследници.

- Нисам строг, ту сам већ погрешио. Цела суштина је што она мене стварно поштује и цени. Ја сам јој све на свету. Никад се у животу нисам продрао на њу нити је ударио, али сам јој заиста ауторитет. Нема потребе да будем строг јер она мене страшно поштује. Ја сам ту стварно једини, тренутно у овом моменту, њен ауторитет, остали нек им је са срећом - прича Раста.

Фото: Н. Скендерија, АТА имагес

 

Тара има осећај за музику.

- Иако нисам желео да прихватим прво, јесте јако музикална. Овај посао је јако тежак поготово за жене. Али подржао бих је наравно ако крене тим путем. Има невероватан слух- каже Раста и додаје да га је очинство веома променило:

- Јесте, поготово што ја то нисам планирао. Заиста се десило из љубави и непланирано. Када су ми причали да ће ме то променити говорио сам да мене ништа не може да промени. Уствари те промени за 180 степени. Значило ми је јер ми је дало гас и покрет.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".