Мирка Васиљевић и Вујадин Савић у ванбрачној заједници су већ читаву деценију. За протеклих десет година променили су много адреса у зависности од тога за који клуб у том тренутку игра Вујадин.

Наиме, до недавно су живели у Никозији, а како сазнају београдски медији, пар има намеру да купи некретнину на Кипру.

Фото: Инстаграм принтскрин/savicvujadin

 

- Вујадину се допала једна вила са погледом на море. Пријатељи су му понудили да је купи и све је извесније да ће се на тај корак ускоро и одлучити. Не верујем да ће тамо да живе, али сигурно да ће рентирати некретнину. И деци се јако допада, нарочито јер је та кућа издвојена од осталих. У мирном је крају и баш је за елиту. Не знам тачно која је цена, али није јефтино - каже извор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

И глумица је у интервјуима открила како изгледа живот на овом острву:

- На те наше селидбе гледам са позитивне стране, као благодет, а не као проблем. Гледам их као прилику да стекнемо нова искуства. Преселити се и није толико страшно, јер нови простори вам дају нову енергију, могућност да нешто преуредите по вашем укусу, а кад дође на ред ваша кућа, онда тачно знате шта волите, а шта не волите, шта вам прија, а шта вам не прија, јер сте имали прилику да пробате да живите по тудим кућама. Све земље у којима је Вујадин играо биле су лепе и уређене земље где си могао да видиш нешто из те културе - рекла је она и додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

- На Кипру нам је новина то што је све са супротне стране, од вожње, преко волана у аутомобилу, до степеница у тржном центру. Прво смо се сударали са пролазницима који хоће на једну страну, а ми идемо на другу, а онда смо и то научили. С друге стране, нови језик, храна... На сат времена од вас је планина са снегом, али и море. Занимљиво је све то - рекла је она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".