Тренер ФК Болоње  је због болничког лечења и низа нових хемотерапија поново на неко време морао да напусти терен и своје фудбалере.

 

 

Због болести Синиша неће више са клупе предводити Болоњу, преносе готово сви медији

Он је тако постао први тренер који је смењен у италијанској Серији А ове сезоне, након што је његов тим у првих пет мечева освојио само три бода.

Популарни "Миха" био је тренер Болоње од 2019. године, а у тој сезони имао је импресиван учинак, у 17 мечева на клупи тима са севера Италије сакупио је 30 бодова, чиме је сачувао екипу у Серији А и добио нови уговор.

Нажалост, тог лета је Синиша Михајловић ушао је у највећу животну борбу и објавио да болује од леукемије. Био је посвећен екипи упркос сталним одласцима на прегледе.

 

 

Фудбалски клуб Болоња би ускоро требало да изађе у јавност и образложи одлуку о смени Синише Михајловића, као и да обелодани ко ће заменити Србина на клупи тима из покрајине Емилија-Ромања.

Као главни кандидати Михајловићевог наследника спомињу се Роберто Де Зерби, Клаудио Ранијери и Тијаго Мота.

Бројни фанови бившег фудбалера у неверици су због исхода, а на друштвеним мрежама они су Михи пружили подршку. Једни од првих који су се огласили били су фанови синишиног колеге Декија Станковића који су му поручили:

- Одмори се Синиша па те чекамо на месту успеха.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ДОВЕО СУПРУГУ У БЕОГРАД: Прослављени фудбалер и лепа Италијанка на промоцији

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".