Снежана Дакић пре осам година ставила је тачку на брак са бизнисменом Владимиром Микићем, са којим има ћерку Лауру (16). Од тада није за јавност говорила о свом емотивном животу, а недавно је, поред водитељског посла, у своју биографију уписала још једно звање - лиценцираног лајфкоуча. У њему ужива, али признаје да јој је "одузео" удвараче.

"Чак више немам ни удвараче! (смех) Заиста, када се човек промени, промени се и окружење. Квантно поље вам шаље људе који су слични вашем новом ја. Када се одвежете од токсичних осећаја жртве, кривице, самосажаљења, отпадају и токсични људи који провоцирају у вама таква осећања. Ви тада постајете аутентични, што је предуслов здраве везе. Мене интересују само еманциповани мушкарци који су у личном развоју, свесни себе и нису им потребни други да лече себе. Када схватите да ваша срећа зависи од вас самих, изнутра, тада можете да нађете стварно сродног партнера", објаснила је водитељка.

Фото: В. Данилов

 

Иако је водитељски посао њена највећа љубав, прија јој промена и чињеница да је стекла нове вештине и знања.

"Кроз то сам стекла нове вештине које ми много помажу најпре у комуникацији, у избегавању неспоразума, затим да схватим колико се сви ми међусобно разликујемо и да научим то да прихватим. Једноставно сам додатно упознала себе кроз све то и схватила које су ме емоције саботирале. Упознала сам како мозак заправо функционише. И раније сам ја била отворена, али сам превише полазила од себе и друге сагледавала кроз своју призму. Ту сам грешила и била повређивана. Сада успевам да сагледам манипулацију и да јој се супротставим, ако треба", рекла је Снежана.

Она је недавно говорила и о тешким тренуцима кроз које је пролазила након краха брака, те навела да јој је ћерка тада била највећа подршка и да је са њом увек отворено разговарала о свему.


"Била сам поприлично уплашена како ће то прихватити. И сама сам била истраумирана претходним здравственим ризиком, после чега сам добила стент у главу. Ипак, можда ми је најтеже падао медијски притисак. Пролазила је са мном кроз разне животне фазе, никада је нисам лагала. Делиле смо све, и разочарања, сузе, смех", искрено је испричала Снежана.

(Стори)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".