Најишчекиванији спортски и друштвени догађај године “Ред Рулл Схоw Рун” одиграће се 17. септембра на улицама престонице, а за најверније фанове  у продаји су и улазнице за четири трибине у самом центру града.

Шампионски болид Себастијана Фетела “РБ7” возиће се улицама Београда, а сензационални аутомобилистички спектакл употпуниће “дрифт шоу” и мотоциклистички “стунт риде”. Главне звезде догађаја су шампион Формуле 1 Дејвид Култард, Ред Булл Дрифтбротхерс и Арунас Гибијежи, специјалиста за “стунт риде”.

Комплетан шоу трајаће више од 3 сата и пратиће га богат музички програм, током кога ће наступити поп певачица Тијана Богићевић и Дејан Петровић Банд!

Траса догађаја иде улицама Студентски трг – Васина – Трг Републике – Коларчева – Теразије и назад. ВИП трибине биће постављене у 4 зоне.

Први пут након 1939. године, када се у Београду одржао Гран-при, тада највећи аутомобилски догађај у свету, сви присутни ће моћи да доживе спортски аудио-визуелни спектакл сирове снаге Ред Булл Рацинг болида Формуле 1!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".