Кад ватрена Нишлијка Маја Николић воли, онда варнице севају и док љубав траје, али и дуго после раскида. То је био случај са оба њена брака или, боље речено, мужа. 

 

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Први пут удала се за црногорског музичара Мирка Шћепановића, са којим има сина Новака. Развели су се када је дечак напунио годину дана, а отац је дуго после тога одбијао да га види, па и да плаћа алиментацију. 

На суду су били и када је Новак постао пунолетан, а Маја је користила сваку прилику да јавно истакне како Мирко никада није дао ни динар за свог сина, већ га је подизала потпуно сама. 

- Не интересује ме ништа што има везе са Мајом и њеним животом. Све што се међу нама дешава није за јавност, решићемо то на суду - било је све што је Мирко Шћепановић имао да каже. 

Ништа мање драме Маја није имала ни са другим супругом Вуком Кандићем, с тим што је суд њему доделио старатељство над сином Лазаром, а Маји наложио да плаћа алиментацију.

На питање каје ли се због неке своје одлуке Маја Николић је одговорила:

 

Фото: В. Данилов

 

 

- Не кајем се јер нисам имала боље изборе у време када сам била млађа. Уосталом, због свих тих одлука ја сам данас ово што јесам. То је био мој пут. Свакако се не бих враћала у прошлост јер то не можемо да исправимо. Моја највећа награда су моји синови, Новак и Лазар. Стојим иза изреке: "Боље добар развод, него лош брак“. Не патим ни због једне своје одлуке јер сам све радила од срца и из љубави.

(Story)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".