Ћерка краља народне музике Илда Шаулић је заједно са мајком Горданом и сестром Санело присуствовала на ''Другом београдском Мастер Цласс-у'' најпознатијег шминкера Душана Лазића који јое добар пријатељ а и кум. 

Илда је поклонила своје поверње Душану, који је задужен за њен изглед, а током година сарадња је прерасла у пријатељство. 

Фото: АТА имагес

 

- Ја врло често излазим без шминке. Шминкам се само када је то неопходно. За све ове године сам мало нешто научила од Лазе, а вечерас ћу помно све да пратим и гледам и надам се да ће нешто вечерас да остане у глави. Ја му кажем: ''Ти мене шминкаш, ја морам да жмурим и како ја да знам шта ти мени радиш?'', а он ми каже: ''Колико пута смо шминкали друге, док си ти била ту?''. Критика његова је увек присутна, али има право - каже Илда. 

 

 

Као и све девојчице и Илидина ћерка Ема обожава већ сада да се дотерује: 

- Воли, стално се мацка и купује лабела са различитим укусима. Зове Лазу и често и пита га да јој да нешто за ''липс''. Воли, као и свака девојчица - казала је ћерка Шабана Шаулића ком је пре два дана постављена Биста у родном Шапцу.

(24 седам) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Горица Поповић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".