Хороскоп би могао да разреши мистерију око тога зашто никако не можете да пронађете праву љубав. Неки од разлога за соло статус могу се скривати и у хороскопском знаку.

ОВАН

Делују гласно, арогантно, агресивно и застрашујуће, због чега потенцијални партнери и удварачи могу да се осећају нелагодно крај њих.

БИК

Тешко је ући у живот Бикова, који као да је сложен од темеља до крова, а њихова љубав и оданост као да је унапред распоређена па нема места ни за кога новог.

БЛИЗАНЦИ

Некако је веома тешко људима који су у њиховом окружењу да Близанце доживе озбиљно, кроз перспективу оданог и трајног партнера, па су чешће ту за флерт.

Фото: Профимедиа

 

 

РАК

Толико вешто дижу зидове око себе и изолују се од других, да они који желе да им приђу често немају никакав начин за то и све им изгледа прекомпликовано.

ЛАВ

Припадници овог знака у љубави траже некога ко ће их волети више него што сами себе воле, па не чуди што им је тешко да пронађу неког таквог.

ДЕВИЦА

Осим што делују веома стидљиво, недоступно и с истим намештеним смешком за све, често одају посве погрешан утисак о себи и делују досадно и напорно.

ВАГА

Припадници овог знака имају супротан проблем - они покушавају да шармирају и заведу све око себе, па потенцијални партнери одустају од свега.

ШКОРПИЈА

Наступ припадника овог знака делује застрашујуће и уврнуто, па колико год секси и привлачно изгледали, нека чудна мрачна вибрација одбиће удвараче.

СТРЕЛАЦ

Стрелац у толикој мери делује опуштено, спонтано и заиграно, да напросто оставља утисак серијског заводника, а људи најчешће не желе да се опеку с њима.

Фото: Профимедиа

 

 

ЈАРАЦ

Њихови одбрамбени механизми су толико јаки да људи којима се свиде имају утисак да прво морају седам година да се удварају да би дошли до кафе, да заводе и доказују озбиљне намере.

ВОДОЛИЈА

Колико год пријатељски наступали, на љубавном плану делују врло неприступачно, занесено у свој свет и као да немају довољно концентрације за труд око само једног односа.

РИБЕ

У некаквим ситуацијама завођења, припаднике овог знака обузеће толика нелагода да ће се само смејати, а потенцијални партнер никако неће моћи да разлучи да ли је он тај коме се Риба смеје или шта заправо Риба мисли.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".