Лидија Вукићевић важи за изузетно атрактивну даму, а иако је закорачила у седму деценију она се не устручава да се фотографише у купаћем костиму или у уској гардероби, и покаже тело којим је више него задовољна.

Глумица открива да је за њен изглед делом заслужна генетика, али и то што води рачуна о исхрани и редовно се негује. Међутим, у теретану, како признаје, не иде, већ мишиће активира обављајући кућне послове.


"Често ме питају како одржавам исту килажу годинама. Бићу апсолутно искрена: генетика је сигурно важна, али ако се не негујете, пре свега ментално, онда је присутно и физичко незадовољство. Дакле, морате да знате шта желите од себе и на који начин. У теретану не идем, немам жену која ми чисти кућу па сам теретану заменила озбиљним физичким радом где активирам све мишиће. Направила сам сама листу исхране јер се држим оне Шекспирове реченице "Сваки организам је врт у коме смо ми баштовани". Вагу за мерење тежине никада у кући нисам имала, сасвим је довољна гардероба да одреди да ли сте добили који килограм више или изгубили. Шетам много са својим животињицама и пре свега живот сам узела у своје руке. Годинама живим искључиво по својим правилима, без освртања на друге", написала је Лидија у својој најновијој објави на Инстаграму, док је позирала у љубичастом спортском комплету.

 

Глумица је недавно, уочи свог 60. рођендана, говорила и о томе да је најважније какву енергију емитујете, те да у том случају датум рођења није од значаја за изглед и дух.

Фото: Н. Фифић

 

"Године су број, то је једно, а начин како живите, енергија, то је потпуно нешто друго. У једној енглеској драми, сахранили су момка од двадесет и нешто година, а он је рекао 'напишите на мом гробу, преминуо са осамдесет и шест'. То је све како се осећате, какву енергију носите и колико сте спремни да користите сваки тренутак. Мени су тренуци живот, а скуп лепих тренутака је срећа. Живим са свим својим успонима и падовима које живот носи. Године су нешто што је у реду и што треба да се броји, али увек се водим реченицом коју сам прочитала, а она све говори: 'колико бисмо били стари, кад не бисмо знали колико година има', ту је све речено, јер имамо људе са енергијом у шестој, седмој деценији, са неисцрпном енергијом, а и младе људе без енергије", истакла је Лидија том приликом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".