Она је дама која жели све сада и одмах, а задужена је за мир и хармонију у љубавном односу. Овај период трајаће од 5. септембра до 29. септембра 2022. године.

Све ће урадити само да одржи мир и вољену особу. Такође задужена је и за начин на који уживамо у храни, симболизује мајку као и сестру. Влада браком и један је од показатеља када ћемо ступити у брачне воде.

Фото: Профимедиа

 

Транзитна Венера ће 5. септембра ући у знак Девице. Она није лагана, прецизна је, пуно пажње поклања ситницама. Помало је напорна јер је перфекциониста и тражи истог таквог партнера. Када га и нађе она ће се потрудити да му нађе ману! Јер савршенство које она тражи не постоји али она не одустаје.

Зато кажемо да је напорна тј помало и ''шизофрена''. Људи који имају натално Венеру у Девици када је све савршено и не могу да нађу ману они ће сами ставити каменчић у ципелу да их ипак нешто жуља! Јер није ''нормално'' да све буде нормално. То је због њихове личне равнотеже у њиховом личном универзуму, пише Магазин Новости.

Е сада једина мана је да она воли да ради али само оно што она одлучи да ради. Префециониста је и у односу на саму себе. Сви третмани модерене естетске хирургије су њени савезници јер ће све урадити само да буде перфектно лепа.

Први аспект прави са Марсом и то квадрат 16. и 17. септембра. Тада можемо очекивати сукоб и брачни емотивним везама. Слободни могу очекивати навалентна удварања која немају татка. Марс је видео свој плен Венеру и он креће да га освоји.

Такође Венера је ће бити у контакту са ретроградним Меркуром и Марсом па ће нам бити просуте најлепше речи удварања. Квадрат Венере и Марса доноси и преваре и тајне везе. Ово је јака секс енергија која мора негде да експлодира. До 30 октобра ће нас држати овај аспек јер полако Марс излази из ретро хода и тада све маске падају. Тајне љубавне везе и преваре могу бити разоткривене. 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".