Увек можемо многе ствари окренути у нашу корист - кад год ретроградни Меркур остане иза нас, пред нама је пут позитивних промена...

У случају да сте током периода ретроградног Меркура имали одређене проблеме, време је за промене.

Фото: Профимедиа

 

 

1. Решите проблеме и сукобе

Нису важне грешке које правимо у животу, већ то како чистимо за њима. Ако сте се драли на партнера, дете или свађали са колегом или шефом, директни ход Меркура је савршен тренутак да решите све проблеме, извините се и да вам буде опроштено.

2. Време је жеље.

Сада је прави тренутак да размислимо о свим стварима које смо желели, али нисмо купили током ретроградног Меркура. Ако те жеље и даље имају смисла, приуштите их себи. Исто тако, схватићете да вам неке ствари које сте желели не одговарају.

3. Размислите о свим стварима које сте научили.

Једна од сврха ретроградног Меркура јесте да нам помогне да успоримо, осврнемо се око себе и поново проценимо вредност свих ствари у животу. Ако сте то учинили, сада сте свеснији промена које можете да направите како би вам живот био још бољи.

Фото: Профимедиа

 

 

Најбоље је да направите листу свих ствари о којима сте током овог периода размишљали и забележите све оно што сте у међувремену научили о њима.

Новостечено знање ће вам помоћи да направите потребне промене и донесете знатно боље одлуке.

4. Обновите старе и остварите нове контакте.

Када упознамо новог клијента или љубав током ретроградног Меркура, постоји велика шанса да је у питању лош тајминг праћен још лошијом комуникацијом који негативно могу да утичу на стање ствари.

Међутим, сада је на сцену ступио директан ход Меркура и не постоји бољи тренутак да поправите лош утисак који сте можда оставили.

5. Поново се јавите људима који су вас одбили.

Јавите се клијентима који су вас одбили и дали посао конкуренцији. Може се десити да сазнате да нису срећни и да су отворени да поново преговарају са вама. На личном нивоу, можда ће ваш партнер сада ипак пристати на то романтично путовање које сте у последње време стално предлагали.

Фото: Профимедиа

 

 

6. Донесите важне одлуке.

Током ретроградног Меркура процењивали смо све аспекте живота који су захтевали доношење одређених одлука. Можда сте открили грешке, проблеме и дошли до корисних информација.

Сада су вам познате чињенице и спремни сте да донесете све важне одлуке.

7. Прихватите пословну понуду или сами започните нови посао.

Ако су постојале, сада су све недоумице око новог посла нестале. Магла се подигла и сада јасно можете да видите све што вам је потребно да одаберете прави посао за вас.

Ово је прави тренутак за започињање новог посла јер ћете моћи да јасно комуницирате без икакве конфузије која може да доведе до лоших првих утисака.

8. Потражите изгубљене ствари.

Направите листу свих ствари које сте недавно изгубили. Размислите о томе где сте их и када изгубили. Сада сте ментално ојачани тако да ћете моћи да се сетите свих детаља које сте одавно заборавили.

Сетићете се места на ком никада нисте гледали или особе коју би требало да окренете да вам помогне да пронађете изгубљено.

Фото: Профимедиа

 

 

9. Слободно потражите новог цимера или изнајмите заједнички стан с особом коју већ познајете.

Током ретроградног Меркура било је пуно неспоразума међу људима, па и неискрености. Сада, када је све прошло, потенцијални нови цимер ће вам пружити тачне и поуздане податке и то ће вам помоћи да донесте праву одлуку о вашем заједничком животу.

10. Уживајте!

Уживајте у овом периоду разума. Будите вредни до тада јер вас чекају многе ствари које морате да завршите.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".