Једна од омиљених глумица коју годинама верно пратимо и уживамо у њеним бројним позоришним представама, серијама и филмским остварењима, сада је одлучила да нас изненади својим изгледом, а промена Мине Лазаревић на коју се одлучила када је изглед у питању многи коментаришу као веома храбар потез.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/PRVA

 

Наиме, плава коса која је била њен заштитни знак и Мина на какву смо годинама уназад навикли сада је прошлост, а нова боја косе која је потпуно освежила глумичин изглед те унела драстичну промену у исти, наишла је на многобројне позитивне коментаре.

Кестењаста боја у коју се глумица префарбала, сада је апсолутни модни тренд, а са почетком јесени све више дама одлучује се на сличан корак те уместо светлих тонова фаворит су нешто тамнији.

Очигледна промена Мине Лазаревић одушевила је њене фанове, а нови имиџ који јој и те како пристаје учинио је да глумица изгледа попут девојчице, а да ли се прелепа Мина на овај корак одлучила зарад неке улоге или је само желела да испрати светске модне трендове, није познато.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Породично благо"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".