Глумица Љубинка Кларић била је главна тема након једне премијере у  Београдском драмском позоришту. Она у једном комаду носила бркове, па је на први поглед многима деловала и више него чудно. Управо то је издање у каквом је нико до сада није могао замислити.

Након премире, глумица је објавила и фотографију на којој има бркове, а испод објаве уследили су бројни шаљиви коментари.

"Лепој жени и бркови лепо стоје кад треба", "О, луде жене...", "Фантастично", били су само неки од коментара.

Изглед Љубинке Кларић у складу је са улогом о којој је недавно открила нешто више.

- Иако је овај „Мизантроп“ кренуо од идеје преиспитивања родних улога, представа је на крају отишла даље од само те теме. Наиме, као својеврстан наставак истраживања на пољу метатеатралности, који је започет у претходном пројекту истог редитеља у БДП-у, ова представа такође преиспитује међуљудске односе и односе моћи унутар једне позоришне заједнице, а у контексту стварања позоришне представе.

- У том смислу, феномен жене мизантропкиње се преиспитује не само кроз родну компоненту, већ и кроз преиспитивање позиције моћи коју та особа има у једној позоришној трупи, односно давно успостављених односа у једном конзервативном позоришном систему, рекла је глумица једном приликом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене фотографије Соње Савић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".