Легендарна глумица Мира Бањац имала је више незгода на аеродрому док је покушавала да се врати из Црне Горе у Београд

Позната глумица је требало да лети за Србију, али јој је лет из Тивта за Београд био отказан. Она је морала да чека нови лет више од четири сата, а у једном моменту јој се слошило.

Фото: Н. Скендерија

 

 

На аеродрому је било много људи, јер су летови каснили, па када је прошла пасошку контролу, Мира није имала где да седне. Глумица је пуних сат времена стајала сама у ћошку са великим шеширом и наочарима. Чинило се да није желела да је било ко препозна, а нико од присутних путника није хтео да јој уступи место све док јој се није слошило.

- Гледала сам срамотну сцену! Мира није имала где да седне. Сви су гледали жену од 92 године како стоји и нико није хтео да јој устане. Па и да није легенда каква јесте, требало је да јој уступе место. На крају јој је устала нека жена са дететом. Она јој је дала флашицу са водом да дође себи. Тек тада је Мира скинула шешир и узела лепезу да се расхлади, прича извор "Информера".

Он додаје да је Мира доживела још једну непријатност када је слетела у Београд јер су јој на аеродрому изгубили кофер. Након сат времена потраге глумица је пронашла пртљаг и отишла кући таксијем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".