Славна глумица Сандра Булок растужила је фанове широм света кад је у марту ове године објавила да планира предах од глумачке каријере, а сада је свој одлазак и потврдила.

Нико није очекивао да ће овако брзо предати титулу најпопуларније глумице Холивуда, али чини се да је Сандра чврсто одлучила да је време да се посвети мирнијем темпу живота, далеко од камере.

Сандра Булок признала је да се више не осећа "способном да доноси здраве и паметне одлуке".

У својој тридесетогодишњој каријери, глумица је снимила око 50 филмова, а напоменула је да се радује што ће сама бити креатор свог живота, дневних обавеза и распореда уопште. Иако је захвална на свему што је постигла у глумачкој индустрији, одувек је била забринута за свој приватни живот на који је много утицала њена слава.


- Увек сам радила, дакле имала сам среће. И схватила сам да је посао постао моја штака. Било је то као да стално отвараш фрижидер и тражиш нешто што никад и није било у њему - рекла је глумица и открила да је сама са собом обавила озбиљан разговор о успеху који је постигла за 30 година активног рада.

- Рекла сам самој себи: 'Престани да тражиш јер га већ имаш и нема више шта да се доказујеш. Мораш бити добро и без посла који ти треба као потврда успеха.


Причала је и о сарадњи с продуценткињом филма "Изгубљени град", Lizom Chasin и признала да је срећна што је сарађивала са таквом особом из филмске индустрије.

- Ако изненада одлазим, желим то да учиним с правом особом",објаснила је глумица која је у тој комедији глумила Лорету и била је један од продуцената на пројекту. На питање када ће се вратити глуми, кратко је поручила "Не знам".

Публика с нестрпљењем очекује њен нови филм  "Bullet Train", акциони трилер који стиже почетком августа у којем, уз њу, главне улоге имају Brad Pitt, Michael Shannon и Joey King.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".