Глумица Катарина Жутић, давне 2004. године направила је потез због ког се ни данас не каје. Она се тада обнажила за часопис "Плејбој", а о том искуству говорио је тадашњи уредник фотографије овог магазина, истичући да му је управо то сликање било једно од омиљених.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

– Готово све жене су имале исту причу – да ли може све да се види, а ништа да се не види? Имале су идеју да се то уради у неком полу провидном материјалу. Ми смо знали да то не може да прође. Многе су долазиле са захтевима да им се купи стан у Београду, више глумица нам је то тражило. И размишљајући кога следећег бисмо могли да зовемо, падне нам на памет Катарина Жутић јер смо се сетили да је она нудиста. Ја је позовем и она најискреније каже – Знате шта, ја планирам да идем на Аду Бојану, ако могу да платим хонораром свој боравак од месец дана тамо, мени је то сасвим довољно, започео је своју причу.

Наиме, око хонорара се расправљало па је уредник истакао да је глумица у једном тренутку глумила како не жели испод суме од 10.000 евра, како би на крају добила 5.000, које је сматрала да заслужује.

– Била је једина особа коју смо ми морали да смирујемо јер је она хтела све да покаже, а ми смо били у фазону – то не сме на насловну. Први пут смо имали тај контра моменат. Донела је чак и огроман црни ди**о на снимање, па смо смислили да се с њим фотка стилизована као ратница, Рамбо. Сви су се много смејали на том сету. Због већег хонорара нас је частила ручком – додао је Марко.

Подсетимо, Катарина Жутић већ неколико година ужива у вези са музичарем Немањом Аћимовићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".