Певачица Зорица Брунцлик никада није крила да је одрасла у сиромаштву, због чега данас и те како цени све оно што је стекла марљивим радом и каријером дугом пола века.

"Поносно истичем да имам три године стажа по кафанама и 47 на естради. У односу на све оно што ми је Бог дао, било би потпуно мазохистички да се осврћем на лоше. Сумирање не практикујем, не волим, нити имам празног хода за то. Мирољуб и ја смо стално упослени, млади смо духом. Негативну енергију настојим да избегнем кад год могу. Чак и када ме неко од фамилије позове, куртоазно питам је ли здрав, јесте. Не трпим анализе болести. Ајде да причамо нешто лепо. Сувише је кратак овај живот. Док сам се окренула, пуним 67", рекла је Зорица, која ће следеће недеље рођендан прославити на стадиону Ташмајдан, на концерту који ће одржати за своју публику.

Фото: Н. Фифић

 

У животу је имала жељу да упозна једну посебну особу, али их је његова смрт, нажалост, спречила. Друге жеље осим здравља и дружења са публиком сада, како каже, нема.

"Имала сам жељу да упознам патријарха Павла, али он је преминуо. Да имам кућу са степеницама као у филмовима на две стране са великим холом, сад ме то не интересује, треба брисати прашину. Такође ми је сан био да имам „мерцедес“ кабриолет. Хтео је муж да ми га купи, али баш у том периоду моја мама је умрла, дуго се нисам од тога опоравила и нисам возила. Сада имам само жељу да се ујутру пробудим, захвалим Богу на томе и да ме ништа не боли. Имам и жељу да овај рођендан прославим како доликује - на сцени, да све буде у реду и препуно емоција", искрена је била певачица и додала:

Фото: Н. Фифић

 

"Ситнице ме чине срећном, не зато што сам таква по карактеру, него зато што сам у тим годинама. Не поставаљам више себи циљеве, већ се окрећем основним постулатима - породици, пријатељима, пре свега мужу."

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".