Марија је пролази кроз врло тежак животни период због Миљаниног здравственог стања, а сада је проговорила о свему.

- Пресрећна сам сада. Целе ноћи нисмо спавали, ни она од радости није спавала. Причала сам са доктором, све је супер све је одлично. Треба да настави са овим режимом исхране, мора да настави да се чува, јер нема слезину, док прими вакцине и све, мора да се склања од људи. Једно месец дана, док не стекне имунитет мора да се припази - рекла је Марија Кулић.

Марија наводи да је и даље љута и бесна, али да не верује да ће тужити клинику на којој је Миљана оперисана.

Фото: АТА имагес

 

- Не верујем да је неко нешто намерно урадио. Она је имала такву несрећу да се то десило. Да ли је то пропуст не знам, и даље је најбитније да је она остала жива и да је добро. Од тога нема ништа. Што се тиче тужби, немам у плану, не би је они звали да буде представник за цео Балкан - објашњава Марија, па наставља:

- Тромбоза није наивна. Она мора још два месеца да буде терапијом. Не вреди, ја знам да она једва чека да уђе, њој је ријалити ушао у крв. Она све време, док је била овде, пита хоће ли да оздрави док не почне Задруга. Ја јој кажем да кад дође време, ући ће. Мени је најважније да се што се тиче тромбозе све реши. Има ријалитија и догодине. Она је добродошла на Пинку и у емисијама и ријалитијима. Мислим да треба да је убедимо да ову сезону прескочимо - рекла је Марија о Миљанином уласку у "Задругу".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Марија је рекла да се човек као Бебица више не рађа, и да се у тешким тренуцима нашао целој породици Кулић.

- Миљана у пола ноћи пусти сузу, он је одмах ту. Ја немам речи какав је то човек. Благо његовим родитељима, нека је жив и здрав - истакла је Марија поносно.

- Јесам емотивна! Да вам кажем, пресрећна сам због њеног изласка и што је све у реду, и пресрећна сам што је Миљана нашла човека који ће да је пази, мази и поштује кроз живот, а нисам искрено веровала у то - закључује она.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".