О његовом браку са Срном Ланго зна се готово све, али прва жена Ирфана Менсура није тако добро позната широј јавности.

Фото: Предраг Митић

 

Љиљана Перовић била је велика љубав познатог глумца а пре готово четири деценије променила му је живот рођењем његовог најстаријег сина.

Наиме, 1985. године родио се Филип Менсур а тиме је заувек остао спона између бившег брачног пара који је остао у добрим односима.

Прва жена Ирфана Менсура била је једна од најлепших и најпопуларнијих манекенки некадашње Југославије, а 2008. године говорила је у једњом од ретких интервјуа о односу са глумцем.

- Удала сам се из велике љубави. Била сам заљубљена у Ирфана, а верујем и он у мене, и мало је било разума у нашој одлуци да се венчамо. Били смо млади – он је имао 24, а ја годину мање. Само ми је било важно да будем са њим, ма у ком облику то било. Из тог брака не носим никаква негативна искуства. Ипак, мислим да би нам било боље да смо се неколико година забављали, па тек онда венчали. Били смо незрели и када смо одлучили да уђемо у брак и да се разведемо. Све је било на пречац. Да смо обоје мало спустили лопту, убеђена сам да бисмо и данас били заједно - рекла је тада прва жена Ирфана Менсура.


Слично је размишљао и сам глумац који је такође говорио о својој првој супрузи.

- Наш брак је пропао зато што ни она ни ја нисмо добро разумели шта брак заправо значи. Није ту било никаквог сукоба. Једноставно, обоје смо схватили да би свако од нас требало да крене у живот новим путем, а да ће наш син Филип несметано да расте и уз мене, и уз њу, јер нисмо поставили ограничења у смислу бављења дететом. Делили смо га онако како је Филип хтео - рекао је својевремено Ирфан.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".