Певачица Нина Бадрић била је удата за милионера Бернарда Краснића, али овај брак није успео. Упркос великој љубави, сада већ бившег брачног пара, Нинин несуђени убрзо је оженио лепотицу необичног имена.

Бернард је тренутно у браку са Латицом Иванишевић за коју кажу да је права лепотица.


Иначе, Нина и Краснић били су у вези 12 година, а 2003. су се верили у Дубровнику, па ступили у брак, а онда се разишли и наставили и свако је наставио својим путем.

Бајковито венчање одржано је пред 180 званица, а Нина је блистала у венчаници скупоценог бренда. Тада, луда од љубави, није ни слутила да ће љубави, након само три године доћи крај, преносили су медији.

Фото: АТА имагес

 

Нина је чак јавности упутила службено писмо у којем је као разлог раставе навела непомирљиве разлике и емоционалну удаљеност. Ипак, након тога су успели спасити свој брак те су се службено развели тек 2012. године.

Певачица је у више наврата за медије давала изјаве о краху љубави са милионером.

"Нашем смо браку дали не једну, него две шансе, али нажалост није ишло. Наравно да због тога нисам срећна, али барем не могу себи да пребацујем да нисмо предузели све како би наш брак опстао", изјавила је тада Бадрићева.


Бернард је брзо пронашао утеху у Латици Иванишевић, са којом се венчао 2015. године, након две године везе. Латица је јавности најпознатија по вези с тенисером Маријом Анчићем, са којим је прекинула почетком 2011.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".