На Фејсбук страници "Легенде деведесетих" осванула је ретко виђена фотографија на којој се налазе двојица мушкараца који су прва асоцијација на овај бурни временски период. 

Наиме, на објављеној фотографији се виде бивши комадант Јединице за специјалне операције Милорад Улемек Легија и његов пријатељ Кристијан Голубовић. Они су снимљени како играју коло на једној свадби. 

Како се види на слици, њих двојица су добро расположени. 

Подсетимо, Милорад Улемек Легија се 2. маја 2004. године, након 14 месеци у бекству, предао полицији Србије. Он је осуђен као један од главних организатора убиства премијера Србије Зорана Ђинђића, због убиства бившег председника председништва Србије Ивана Стамболића, покушаја атентата на Вука Драшковића у Будви и злочина на Ибарској магистрали, када је убијено четири члана СПО.

Бивши комадант црвених беретки своју казну служи у посебном делу Казненопоправног завода „Забела”.

Фото: Архива Новости

 

Са друге стране, Кристијан је одслужио своје затворске казне и сада је један од најпопуларнијих учесника ријалитија "Задруга". На друштвеним мрежама прати га велики број људи, а овај жестоки момак често прича анегдоте из свог бурног живота. 

Кристијан је тако једном приликом причао о музичком укусу свог пријатеља. Како је навео, Легија је обожавао "панк", "техно" и "хаус", а "рејв" је највише волео. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".