Na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" osvanula je retko viđena fotografija na kojoj se nalaze dvojica muškaraca koji su prva asocijacija na ovaj burni vremenski period. 

Naime, na objavljenoj fotografiji se vide bivši komadant Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija i njegov prijatelj Kristijan Golubović. Oni su snimljeni kako igraju kolo na jednoj svadbi. 

Kako se vidi na slici, njih dvojica su dobro raspoloženi. 

Podsetimo, Milorad Ulemek Legija se 2. maja 2004. godine, nakon 14 meseci u bekstvu, predao policiji Srbije. On je osuđen kao jedan od glavnih organizatora ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, zbog ubistva bivšeg predsednika predsedništva Srbije Ivana Stambolića, pokušaja atentata na Vuka Draškovića u Budvi i zločina na Ibarskoj magistrali, kada je ubijeno četiri člana SPO.

Bivši komadant crvenih beretki svoju kaznu služi u posebnom delu Kaznenopopravnog zavoda „Zabela”.

Foto: Arhiva Novosti

 

Sa druge strane, Kristijan je odslužio svoje zatvorske kazne i sada je jedan od najpopularnijih učesnika rijalitija "Zadruga". Na društvenim mrežama prati ga veliki broj ljudi, a ovaj žestoki momak često priča anegdote iz svog burnog života. 

Kristijan je tako jednom prilikom pričao o muzičkom ukusu svog prijatelja. Kako je naveo, Legija je obožavao "pank", "tehno" i "haus", a "rejv" je najviše voleo. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".