Прошло је 25 година од трагичне смрти принцезе Дајане, а да тог 31. августа 1997. године није погинула у аутомобилској несрећи, данас би славила 61. рођендан.

О њеном љубавном животу се и дан-данас полемише у медијима, а светска јавност деценијама упоређује фотографије некадашњег официра Џејмса Хјуита, њеног некадашњег љубавника, с фотографијама принца Харија.

Фото: Профимедиа

 

 

Наводна велика сличност војводе од Сасекса са човеком с којим је његова мајка била у петогодишњој вези осамдесетих година и данас интригира, због чега многи верују да је заправо он отац принца Харија, пише Даилy Маил.

Он је својевремено те наводе демантовао.

- Не, нисам - кратко је рекао својевремено.

Ипак, ти трачеви се нису зауставили, а он каже да је то зато што они "продају новине".

- Јадан момак, њему је то теже пало него мени - рекао је Хјуит.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Waghorn (@a_waghorn01)

 

Име Џејмса Хјуита је јавности постало познато 1991. године, када је његова тадашња вереница обелоданила да је ставила тачку на њихову везу због његове афере с принцезом Дајаном.

Петогодишња љубавна афера принцезе и бившег официра војске трајала је од 1986. године, након што је био ангажован да јој држи приватне часове јахања.

Након што је афера доспела у јавност, Џејмс је више пута оптуживан од стране јавности да је уновчио ту романсу, јер је наводно покушао да продаје љубавна писма која му је принцеза слала.

 

 

Деведесетих је био и на ивици самоубиства, а како је сам признао у једном интервјуу 2011. мајка Ширли му је спасла живот, због чега јој је веома захвалан.

Након тога, доживео је мождани удар и данас живи са мајком, а за живот зарађује тако што одржава куће и баште у блоку у којем живи његова мајка.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".